Het matras kan zich aanpassen aan ieder lichaam. Het gewicht wordt door Wave zo verdeeld dat alle lichaamsdelen perfect worden ondersteund.

Is Wave geschikt voor elk gewicht?

Voor iedereen tot 140 kilo is Wave het ideale matras.

Kun je Wave gebruiken op een boxspring?

Jazeker, Wave is erg geschikt als matras voor een boxspringbed. Bovendien hoef je geen topmatras te kopen, want Wave is al dik genoeg. Dat scheelt weer!

Wat zijn de verschillende formaten van Wave?

Wave is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 090X200
  • 080X200
  • 160X200
  • 090X210
  • 140X200
  • 180X200
  • 090X220
  • 070X200

Proefslapen

Hoe gaat dat proefslapen in zijn werk?

Verzenden

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Extreem laag. Bezorgen is namelijk gratis!

Hoe kan ik Wave retourneren?

Daar doen we helemaal niet moeilijk over. Neem even contact met ons op en we regelen dat het matras gratis bij je wordt opgehaald.

Hoe pak ik Wave uit?

Met je handen. Als je het matras uit de doos haalt, leg je hem op de grond en snij je met het speciale bijgeleverde mesje het plastic open. Wave rolt zich dan automatisch uit en binnen enkele minuten is hij klaar voor gebruik.

Hoe wordt Wave verzonden?

We rollen het matras op en verpakken hem vacuüm, waardoor we hem in een handige compacte doos naar je toe kunnen sturen. De producten worden via een pakketdienst bezorgd, hierdoor kunnen wij zelf je helaas niet exact informeren over de leverdag en levertijd. Je ontvangt wel een Track & Tracenummer waarmee je de levering kunt volgen.

Hoelang duurt het voordat Wave wordt bezorgd?

De verwachte levertijd is binnen 1 tot 3 werkdagen, tenzij je een matras in een speciale maat hebt besteld. In dat geval staat de levertijd vermeld op de productpagina en in je orderbevestiging.

Ik was niet thuis toen Wave werd geleverd. Wat nu?

Ai, dat is vervelend. Neem even contact op met onze klantenservice, dan kunnen we een nieuwe bezorgafspraak inplannen.

Ik wil het bezorgadres veranderen.

Geen probleem. Neem even contact op met onze klantenservice en we regelen dat Wave op je nieuwe adres wordt bezorgd.

Kan ik direct op de Wave slapen?

Wacht even tien minuten na uitpakken en dan is de Wave geschikt om je eerste schoonheidsslaapje te houden.

Moet ik Wave opnieuw inpakken als ik hem retour stuur?

Nee hoor, wij halen Wave gratis voor je op en het is niet nodig om hem dan in te pakken.
Heb je het antwoord op jouw vraag hier niet gevonden?

Bel of Mail ons

036 5236801

info@slapenmetsterren.nl


Algemene voorwaarden

 

Wanneer van toepassing?

Deze online verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Slapen met sterren Nederland dat via de webwinkel van matrasWave.com gedaan wordt en op elke overeenkomst op afstand die vervolgens tussen jou en Slapen met sterren tot stand komt. Door het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van Slapen met sterren matraswave.com , geef je te kennen dat je met de toepasselijkheid en inhoud van deze online verkoopvoorwaarden instemt. De algemene voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en kunnen via https://www.matraswave.com/ worden ingezien, gedownload en geprint. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden de online verkoopvoorwaarden aan je beschikbaar gesteld.

Bedrijfsgegevens van Slapen met sterren

Schepenveld 21\07
Telefoonnummer: 0365236801
E-mailadres: info@slapenmetsterren.nl

Slapen met sterren Customer Service

Bij vragen, opmerkingen en klachten kun je contact opnemen met onze Customer Service:
• via het contactformulier op onze website
• via telefoonnummer 036 5236801. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.
• door een e-mail te sturen via info@slapenmetsterren.nl
• je kunt ook een brief sturen naar Slapen met sterren Customer Service, schepenveld 21/07 3891ZK Zeewolde

Lees bij vragen altijd eerst even de rubriek ‘Veelgestelde vragen’ op onze website.

Het plaatsen van je bestelling

Het aanbod

Bij ieder product dat je via www.matraswave.nl koopt, worden de volgende gegevens vermeld:
• De prijs van het product. Deze prijs is inclusief btw.
• Als het een tijdelijke aanbieding is: de geldigheidsduur van de bij het product vermelde prijs.
• Het al dan niet van toepassing zijn van een herroepingsrecht (zie ook verderop: ‘jouw herroepingsrecht’).
• Een omschrijving van de voornaamste kenmerken van het product.
• De garantietermijn.

Voor vragen over het product kun je contact leggen met Customer Service.

Het plaatsen van je bestelling

Je kunt jouw bestelling zelf online plaatsen via de webwinkel van Wave. Wave wordt altijd door een pakketdienst bij het opgegeven adres bezorgd. Meer informatie over de levering en de leveringsvoorwaarden vind je verderop in deze online verkoopvoorwaarden.

Bestelbevestiging

Indien je het aanbod langs elektronische weg hebt aanvaard, bevestigt de ondernemer onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet door slapen met sterren Wave is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.

Direct na jouw bestelling ontvang je via e-mail een orderbevestiging. Hierop tref je onder andere een ordernummer aan. Houd dit nummer bij de hand als je vragen hebt over jouw order. De overeenkomst op afstand komt tot stand op het moment dat je de orderbevestiging ontvangen hebt. Ontvang je geen orderbevestiging? Controleer dan eerst of deze in jouw spambox terechtgekomen is. Als dat niet het geval is, neem dan alstublieft contact op met de Customer Service. Wij controleren dan of wij jouw bestelling ontvangen hebben.

Bezorgadres wijzigen

Het is niet mogelijk om het opgegeven adres te wijzigen na bestelling.

Bestelling wijzigen/annuleren

Het is niet mogelijk om de bestelling te wijzigen of annuleren na bevestiging van jouw order. Mocht je het product toch niet wensen te ontvangen, dan kun je het matras direct retourneren na ontvangst.

Levering

Wij leveren in heel Nederland én België via de post.

De bezorgkosten

Je hoeft je geen zorgen te maken over bezorgkosten. Die zijn er namelijk niet.

Het bezorgen van jouw bestelling

DBC Nederland zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan ons kenbaar heeft gemaakt.

De levertijd

We doen onze uiterste best om te voldoen aan de gecommuniceerde levertermijnen. Echter overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding. De levertijd, die op de website wordt vermeld, vangt aan op het moment dat je van ons een orderbevestiging ontvangen hebt. Het kan voorkomen dat het onverhoopt, als gevolg van grote drukte of andere omstandigheden, niet lukt jouw bestelling binnen de op onze website aangegeven levertijd bij je te bezorgen. Dan ontvang je hiervan bericht.

Het tijdstip van levering

De producten worden via een pakketdienst bij je bezorgd, hierdoor kunnen wij je helaas niet exact informeren over de leverdag en levertijd, aangezien wij dit transport hebben uitbesteed. Je ontvangt wel een Track & Tracenummer waarmee je de levering door de pakketdienst kunt volgen.

Herroepingsrecht en klachten

Jouw herroepingsrecht

Je hebt de mogelijkheid om gedurende veertien dagen na levering de koop op afstand zonder opgave van redenen te ontbinden. Je kunt hiervan alleen gebruikmaken als je aan de volgende voorwaarden voldoet:
• Je laat ons tijdig (binnen de termijn van veertien werkdagen) schriftelijk weten dat je de koop op afstand ontbindt, door contact op te nemen met onze Customer Service.
• Het product is onbeschadigd en zit in de originele en ongeopende verpakking.
• Het product is ongebruikt.
• Het gaat niet om een op maat gemaakt product. Als het product speciaal voor je besteld en geproduceerd is, kunnen wij het niet retour nemen.
• Heb je al eens gebruik gemaakt om Wave enkel 125 dagen uit te proberen? Dan valt het volgende matras dat je besteld direct onder het herroepingsrecht.

Tijdens de bedenktijd moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt is hierbij: product hanteren en inspecteren zoals je dat in de winkel zou mogen doen. Wij stellen deze voorwaarden, omdat onze producten duidelijk persoonlijk van aard zijn en vanuit hygiëne overwegingen niet teruggezonden kunnen worden als ze al uitgepakt, beschadigd of gebruikt zijn.

De voorgaande voorwaarden gelden vanzelfsprekend niet als je een gegronde klacht over het product hebt die onder de wettelijke garantie of de extra garanties van DBC Nederland valt.

Zodra je aan de Customer Service hebt laten weten dat je de koop op afstand ontbindt, proberen wij het product zo snel mogelijk bij je op te halen. Hiervoor zal met jou een afspraak gemaakt worden. Houd er rekening mee dat het product wordt opgehaald op het adres waar het is bezorgd. Je ontvangt van ons bericht op welke dag wij het product komen ophalen. Het totale aankoopbedrag (inclusief eventueel berekende bezorgkosten) wordt binnen veertien dagen na ontbinding op jouw rekening teruggestort. Terug storting vindt alleen plaats als het product door Slapen met sterren in ontvangst is genomen.

De garantiebepalingen van DBC Nederland

Jouw wettelijke rechten

De Nederlandse wetgeving biedt je bepaalde wettelijke rechten voor het geval dat de geleverde producten niet aan de overeenkomst voldoen. De onderstaande garantiebepalingen laten deze wettelijke rechten onverlet en houden dus geen beperking van jouw wettelijke rechten in.

Thuiswinkel-garantieregeling

De in de Thuiswinkel waarborg opgenomen garantieregeling is van toepassing op jouw aankoop. Boven op deze garantie kunnen extra garanties van DBC Nederland gelden (zie hieronder: ‘extra garanties van DBC Nederland ’).

De start van de garantietermijn

De garantietermijn gaat in op de datum van aankoop en verstrijkt tien jaar na deze datum.

Voorwaarden voor de garantie

Om aanspraak te maken op de garantie, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:
• Je kunt aantonen dat je bij DBC Nederland de aankoop hebt gedaan.
• Het product is onbeschadigd en schoon.
• Je gebruikt het product volgens de meegeleverde instructies. Zie ook de rubriek ‘Je spullen mooi houden’ onder aan deze voorwaarden.
• Je stelt DBC Nederland binnen een gepaste tijd nadat je een gebrek hebt ontdekt op de hoogte door contact op te nemen met de Customer Service of door een e-mail te sturen naar info@wavebymline.nl.

Verder gelden de voorwaarden die hieronder zijn vermeld.

De garantie

Op de kernmaterialen van Wave bieden we je maar liefst 10 jaar garantie. De garantietermijn gaat in op de aankoopdatum die vermeld staat op de factuur. Om recht te hebben op deze garantie dien je eerst met ons contact op te nemen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@slapenmetsterren.nl, of te bellen naar het verkooppunt waar je Wave hebt aangeschaft. De wettelijke herroepings- en garantierechten zijn ook van kracht. Wave is of doet immers datgene wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.

10 jaar garantie is geldig in het geval van:
– Scheuren, meer dan 10% hoogteverlies of beschadigingen van het schuim, die ontstaan zijn bij normaal huishoudelijk gebruik van Wave.
– Productionele gebreken aan de rits.
– Originele aankoopbon aantoonbaar.

10 jaar garantie is niet geldig in het geval van:
– Persoonlijke voorkeuren wat betreft het comfort
– Schade veroorzaakt door, maar niet beperkt tot, sneeën, brandplekken, scheuren, vloeistoffen, vlekken
– Vervanging van onbeschadigde onderdelen van Wave

Je mag verwachten dat de geleverde producten de eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik daarvan nodig zijn en waarvan je de aanwezigheid niet hoeft te betwijfelen.

Bij Wave met een garantieperiode van tien jaar geldt:
• De kosten van vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten zijn, bij een gegronde klacht, volledig voor rekening van DBC Nederland tijdens de garantieperiode van tien jaar.

De datum waarop je ons van een gebrek in kennis stelt, is bepalend voor de toepassing van bovenstaande garantieregeling. Verdergaande fabrieksgaranties neemt DBC Nederland over. In eerste instantie beoordelen wij of jouw klacht te verhelpen is. Als dit niet mogelijk is, gaan wij over tot vervanging. Deze beslissing is aan DBC International. Je hebt bij vervanging recht op eenzelfde of een soortgelijk en gelijkwaardig product. Bij vervanging moeten wij het product opnieuw bestellen. Dit brengt een nieuwe levertijd met zich mee. Wanneer wij een product vervangen, gaat de garantietermijn niet opnieuw in, maar geldt de garantietermijn vanaf de eerste leverdatum.

De extra garanties van (DBC Nederland) Slapen met sterren

Onverminderd jouw wettelijke rechten biedt DBC Nederland de volgende extra garanties.

125 nachten proefslapen

Bij een nieuw matras heeft het lichaam tijd nodig om aan het nieuwe ligcomfort te wennen. Daarom stellen wij als extra service de voorwaarde om minimaal 125 dagen gebruik te maken van Wave. Bevalt het matras niet meteen? Dan heb je nog ruimschoots de tijd om gebruik te maken van onze uitprobeergarantie. Voor deze uitprobeergarantie stellen wij de volgende voorwaarden:

• Je hebt, per bestelling, eenmalig de gelegenheid om gebruik te maken van de uitprobeergarantie.
• De 125 proefdagen zijn van toepassing op één bestelling per adres/of klant met een maximum van twee éénpersoonsmatrassen.
• Heb je Wave al eens eerder uitgeprobeerd en geretourneerd? Dan vervalt het recht om het matras 125 dagen gratis uit te proberen. Het nieuwe matras valt dan enkel onder het herroepingsrecht.
• Bij omruiling van het matras kan deze alleen omgeruild worden voor een matras met dezelfde afmeting.
• Wij ruilen uitsluitend onbeschadigde en schone matrassen om.
• De ontbindingstermijn verstrijkt om middernacht op de 125e dag na de dag waarop het matras is geleverd. Het recht dient binnen deze periode te worden uitgeoefend en bij de Slapen met sterren Customer Service kenbaar gemaakt te worden.
• De ingangsdatum van de 10 jaar garantie blijft de dag van aankoop van het eerste matras.
• In deze periode kun je slechts eenmaal een matras bestellen en annuleren.
• Indien je jouw matras met gegronde klachten terugstuurt en een vervangend matras ontvangt, gaat de proefperiode opnieuw in vanaf de dag dat je jouw vervangend matras ontvangt.

Jouw spullen mooi houden

Wij geven je graag een aantal tips waarmee je jouw Wave in topconditie houdt.

Matrassen

Je staat er misschien niet bij stil, maar je verliest elke nacht ongeveer een kwart liter vocht. Daarom is het zo belangrijk om jouw matras, dekbed of dekens na het opstaan te laten luchten. Sla het dekbed terug en zet het raam open. Draai ook elke twee weken jouw matras om (hoofdeinde wordt voeteneinde). Zo verleng je de levensduur van jouw matras. Let op! Het matras kan ook omgekeerd worden (bovenkant wordt onderkant), maar dit verandert wel het comfort door de opbouw van de verschillende schuimlagen.